Bursdagsgave Med Mening

Bursdagsgave med mening

Har du snart bursdag og vil sette en donasjon til Ingeniører Uten Grenser (IUG) på ønskelista? Eller vil du på eget initiativ gi jubilanten en bursdagsgave som gjør en forskjell?

Ved å donere til IUG i anledning bursdag, gjør du en spesiell dag til en anledning for å skape varig forandring. Med ‘Bursdag med mening’ bidrar du til klimasmarte løsninger som bedrer livssituasjonen til enkeltmennesker, trygger lokalsamfunn og tar opp kampen mot klimaendringene globalt. Slik kan både du som har bursdag og du som vil gi en bursdagsgave, enkelt benytte dere av ‘Bursdag med mening’:

For deg som har bursdag (jubilanten):

  • Informer: Fortell venner og familie at du ønsker deg en donasjon til Ingeniører Uten Grenser.
  • Del lenke: Det kan da være lurt å dele denne linken: https://iug.no/stott-oss/bursdaggave, hvor de som gir gave får mulighet til å oppgi ditt (jubilantens) navn og samtykke til at IUG deler deres navn med deg.
  • Motta takkekort: Etter bursdagen din vil vi gjerne sende deg en digital takkemelding! Her oppgis det totale innsamlede beløpet og navnene på alle bidragsytere.
    NB: For å motta dette trenger vi din e-post adresse. Vi ber derfor om at du sender en e-post til info@iug.no når du har startet en bursdagsinnsamling.
  • Andre muligheter: Som jubilant kan du selvfølgelig også benytte deg av Facebook til bursdagsinnsamling eller opprette en innsamling til IUG på Spleis.
     

For deg som vil gi en bursdagsgave

  • Hvis du vet at donasjon til IUG står på jubilantens ønskeliste: Det er viktig at du inkluderer både ditt eget og jubilantens fulle navn, enten du betaler med kort eller Vipps. Dette sikrer at vi kan akkreditere donasjonen riktig og inkludere det i takkemeldingen til den som har bursdag.
  • Hvis du vil gi en ‘Bursdagsgave med mening’ på eget initiativ: Ved å donere via denne nettsiden, vil du motta en e-post fra oss hvor du kan laste ned et gavekort og gi til den som har bursdag.

 

Bursdag og andre feiringer
Alle donasjoner i forbindelse med bursdager eller andre spesielle anledninger anses som en gave fra jubilanten til våre prosjekter, det vil derfor ikke være anledning for skattefradrag på disse gavene.

 
                                                                                                                Dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til vår personvernerklæring.
Powered by Cornerstone